Afhandeling gekochte online tickets GRAND NATIONAL TRACTOR PULLING EEXT 2017

Geplaatst op 5 juli, 2017 door - Nieuws

Tractor-Pulling-Eext-20170701-ticket-1400x1400_def

De Grand National Tractor Pulling Eext van afgelopen zaterdag 1 juli is afgelast. De organisatie van de Tractor Pulling Eext heeft, in overleg met de NTTO, besloten om de Tractor Pulling wedstrijden af te lasten. Lees het hele persbericht hier http://bit.ly/2un0Vho

Helaas is er binnen de agenda van de NTTO geen mogelijkheid om later in het jaar als nog de Tractor Pulling in Eext te organiseren. Daarom hebben wij besloten om de gekochte tickets terug te nemen. Het bedrag van online gekochte tickets wordt minus de โ‚ฌ 1,00 transactiekosten teruggestort.

Eventics (online ticket aanbieder) heeft, voor een zorgvuldige afhandeling, ondertussen alle kopers van een online ticket een e-mail gestuurd. De organisatie van Tractor Pulling Eext betaalt zo spoedig mogelijk het bedrag van de gekochte tickets aan de belanghebbenden terug. Dit doen wij uiterlijk eind week 28. Wel verzoeken wij u voor komende vrijdag te reageren op de e-mail van Eventics. Heeft u de e-mail van Eventics niet gehad? Stuur dan even een e-mail naar annuleringen@eventics.nl met een cc naar marketing@tpeext.nl.

Voor nadere info volg www.tpeext.nl, volg ook de ontwikkelingen op onze Facebookpagina.