Over Ons

Het evenement

Het bestuur van Tractor Pulling Eext is al een aantal maanden bezig met de organisatie van Tractor Pulling Eext. Het evenement is een professioneel tractor pulling sportevenement, waarbij er onder de vlag van de NTTO (Nederlandse Truck en Tractor Pulling Organisatie) wordt georganiseerd. Dit jaar organiseren wij op zaterdag 6 juli 2024 Tractor Pulling Eext voor de 39e keer. Menigeen was als kind, getuige van ons evenement. Tegenwoordig komen velen van u nog steeds. Nu met uw medewerkers, collega´s, vrienden of het hele gezin. Over 10 jaar zien wij graag dat onze kinderen nog bezig zijn met Tractor Pulling Eext ook al is het in een moderne variant. Het is onze drijfveer om een zeer succesvol Tractor Pulling Eext te organiseren. Voor ons is het evenement succesvol als: de wedstrijd veilig is verlopen; we horen dat men tevreden is over de organisatie; er veel spanning en spektakel te beleven was; als het publiek onder het genot van een versnapering veel vermakelijke momenten heeft gehad. Als wij daarna constateren dat iedereen met een goed gevoel en een lach op het gezicht naar huis gaat maakt voor ons het geheel compleet.

De charme van Eext

Tot op de dag van vandaag organiseren wij in Eext de wedstrijd op één kleibaan. De wedstrijd vindt plaats op het evenemententerrein middenin de pittoreske dorpskern van Eext. Het is één van de typische elementen die behoort tot de, door het publiek benoemde, ‘charme van Eext’. Wat ook tot die charme behoort is dat het één en al gezelligheid is. Mensen kijken al maanden uit naar ons evenement waar men in grote groepen afspreekt om elkaar onder het genot van een versnapering te ontmoeten. Waar het uiteindelijk allemaal om gaat is dat professionele machines met enorme pk’s strijden om te winnen binnen hun subklasse. Het levert één en al spanning en spektakel op, wat de sfeer van Eext compleet maakt.

Het bestuur Trekker-Treksportvereniging Eext

Het bestuur van Trekker-Treksportvereniging Eext, wie verantwoordelijk is voor de organisatie van Tractor Pulling Eext, is een groep mensen die al vele jaren onder de vlag van de NTTO het evenement organiseert. In de loop der jaren heeft elk bestuurslid een eigen taak onder zijn hoede gekregen waar deze voor verantwoordelijk is. Samen met de vrijwilligers en andere betrokkenen is het doel om voor de deelnemers en het publiek een geslaagd evenement neer te zetten. Naast het organiseren van Tractor Pulling Eext is het bestuur ook verantwoordelijk voor de organisatie van het nieuwe evenement Boeren Trekkertrek Eext, welke voor de eerste keer plaatsvond in 2020.

Leon Koiter

Leon Koiter

Voorzitter

Marcel Mennega

Marcel Mennega

Baanmanager

Bernd Sloots

Bernd Sloots

Deelnemerszaken

Roelof Jan Tienkamp

Roelof Jan Tienkamp

Penningmeester

Jarmen Roosjen

Jarmen Roosjen

Secretaris

Arend-Jan Weinans

Arend-Jan Weinans

Bestuurder