Zaterdag, 7 juli, organiseert Tractor Pulling Eext voor de 35ste keer Truck- en Tractor Pulling op het evenemententerrein in Eext. Na een paar ingrijpende jaren, heeft het evenement, in overleg met de NTTO, een aantal flinke veranderingen ondergaan. Er is een gevarieerder programma, een tweede zandbaan, een andere indeling van het terrein, een grote tent voor alle sponsoren en als klap op de vuurpijl is het gelukt de Trucks naar Eext te halen. Het moet in Eext zorgen voor meer power, meer vermaak en meer beleving voor een breder publiek. Tractor Pulling Eext 2018 verwacht met deze ontwikkelingen meer jongeren, gezinnen en ondernemers te bereiken.

De volgende zes NTTO klassen strijden op de kleibaan in Eext; de Light Modifieds I, Light Two Wheel Drives, Mini Unlimiteds, Superstocks, Trucks en Unlimiteds. De machines trekken met al hun kracht de sleepwagens zo ver en snel mogelijk over de speciaal geprepareerde kleibaan.

Op de tweede baan houdt men onder eigen vlag een demo van een nieuwe discipline “Groaf ‘m erin” die vooral voor veel extra vermaak van het publiek moet zorgen. Gedurende de hele dag kan men genieten van verschillende activiteiten voor jong en oud op het evenemententerrein.

Aanvang van de wedstrijden is om 11.00 uur. De kassa’s zijn open vanaf 8.00 uur. Kosten voor de entree zijn € 25,00 (kassa) en € 20,00 (voorverkoop). Kinderen (t/m 12 jaar) zijn gratis. Parkeren is eveneens gratis!

Betalen met pin is mogelijk.

Tickets op www.tpeext.nl/tickets, volg Tractor Pulling Eext op Facebook

Lees het hele persbericht op http://bit.ly/2Is0B80

Foto: Raoul La Crois